Jeugdwerking 2021-2022

Heb je zin om samen met ons toneel te spelen en een voorstelling te maken, dan zijn we op zoek naar jou! Sluit je aan bij één van onze groepen. 

Geboortejaar 2012-2010: maximum 10 plaatsen o.l.v. Hanne Sbardella 

Geboortejaar 2009-2006: maximum 12 plaatsen o.l.v. Katy Hurkmans 

We starten met repeteren op zaterdag 18 september

De repetities zullen tweewekelijks doorgaan in het STEMgebouw van Provil Lommel (ingang duinenstraat), op zaterdagvoormiddag van 10u-12u. De groepen zullen gelijktijdig repeteren, maar in aparte lokalen. 

Groep 2 repeteert vanaf januari waarschijnlijk wekelijks.  

Er zijn 2 proeflessen mogelijk om te kijken of het toneelspelen en de groep iets voor jou is. Daarna bedraagt het lidgeld €55. 

De voorstelling is gepland op 10/04 en 17/04 in de namiddag. 

Inschrijven kan via deze website vanaf zaterdag 4 september om 13u30. Hier zal je een link vinden waarmee je jezelf kan registreren. 

Zodra we zicht hebben op het aantal inschrijvingen, krijg je van ons een bericht ter bevestiging van je inschrijving. Overschrijden we het maximumaantal plaatsen, dan kom je op onze reservelijst terecht. 

Ben je ouder dan 16 jaar, dan kan je je uiteraard ook inschrijven bij ons. Hiervoor volstaat het een mailtje te sturen met je gegevens naar nuitblanche_9@hotmail.com. Dat kan eveneens als je interesse hebt om mee te werken achter de schermen (grime, decor, regie, teksten schrijven…). 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.