2005 - Medea

Medea vlucht met Jason weg van haar familie naar het land van koning Kreon. Ze zorgt er voor hun kinderen en probeert er gelukkig te worden. Maar Jason is vaak weg en Medea is eenzaam. Wanneer ze verneemt dat haar man bovendien verliefd is geworden op Glauke, de dochter van Kreon, en er een huwelijk gepland wordt, zint ze op wraak.

 

 

2006 - Karma

 

Het hotel van Lucy is geen plaats waar je zomaar een vakantie boekt. Wie binnenkomt gaat nooit meer weg. Elke gast heeft zo zijn eigen verhaal en reden om er toevlucht te zoeken. Maar als ze eerlijk zijn, is niemand er echt gelukkig. Op een dag wandelt Sia het gebouw binnen. Zij heeft een geheim en een ongewone agenda voor een hotelgast.  

 

2007 - Acht Vrouwen

 

Wanneer in een afgelegen landhuis de man des huizes dood wordt aangetroffen en niemand de politie kan verwittigen, moeten zijn vrouw, moeder, dochters en schoonzus uitzoeken wie van hen de moordenaar is. Ook het huispersoneel wordt verdacht. Als dan ook nog eens een onbekende tante haar opwachting maakt, komen de familiegeheimen pas echt boven drijven.

 

2007/2015 - Prinses Petunia

 

Prinses Petunia woont samen met haar beste vriend, een kikkerprins die niet gekust wil worden, in één van de enige torens die in het land nog te vinden zijn. Maar op een dag komt prinses Begonia langs. Zij heeft een brief van de koning bij waarin staat dat zij voortaan in de toren mag wonen. Petunia moet trouwen en in een paleis gaan wonen. Maar een prins vinden, is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

 

2008 - Yvonne, prinses van Bourgondië


Prins Philip raakt gefascineerd door de aartslelijke Yvonne. Zijn obsessie drijft hem ertoe met haar te willen trouwen. Dit zorgt voor heel wat opschudding en verdenkingen aan het hof. De koninklijke familie ziet zich vervonlgens gedwongen om een manier vinden om de rust en vrede te herstellen.

 

 

 

2009 - Frankenstein of Smrntwsk alleen!

 

In het kleine dorpje Smrntwsk ontstaat wat opschudding als de inwoners vernemen dat Victor Frankenstein het kasteel van zijn grootoom Zoltan heeft geërfd en van plan is om er te komen wonen. Smrntwsk is immers een dorpje met een groot geheim.
Victor Frankenstein en zijn knecht Kneut ontdekken ondertussen in het kasteel een lang vergeten boekje waarin staat hoe je een fatsoenlijk en hardwerkend mens maakt. Gezien de vervallen staat van het kasteel is dat misschien geen slecht idee, of wel?

 

2010 - Het Pleintje (Il Campello)

 

Op het pleintje in Venetië wonen enkele oude weduwen. Ze willen hun kinderen uithuwelijken, zodat ze zelf opnieuw kunnen trouwen. Onder elkaar doen ze niets anders dan roddelen, ruzie maken en vechten.
Maar tegenover buitenstaanders gedragen ze zich buitengewoon solidair. Dat ondervinden de rijke Fabrizio en zijn nichtje die op het pleintje komen wonen en ook de Cavaliere die er carnaval komt vieren.

 

2010/2011/2016 - Snollebel

Een kindervoorstelling voor jong en klein vanaf 2 jaar!
Een boze heks zou graag trouwen met de prins.
Maar dat kunnen de kinderen natuurlijk niet zomaar laten gebeuren.
Wie kan de heks stoppen, zodat ze haar plannetje niet kan uitvoeren?

 

2011 - Othello

Iago houdt u beter te vriend. Hij is ambitieus en bereid om over lijken te gaan. Wanneer hij door Othello aan de kant wordt gezet, zint hij dus op wraak. En een betere manier dan de relatie van Othello en Desdemona in zijn voordeel te gebruiken is er niet. Jaloezie, passie en verraad. De tragedie van Shakespeare in een modern jasje.

 

2011/2012/2013 - Kwaak!

Twee heksen storten neer met hun bezem. Ze stoten op een kikker die wanhopig probeert te vluchten voor 3 prinsessenzusjes. De prinsessen willen de kikker namelijk kussen, maar die ziet dat helemaal niet zitten...

Een leuk sprookje voor alle kinderen vanaf 2 jaar!

 

 

 

2012 - Het Bunnyeffect

In een etablissement voor gezelschapsdames wordt de patron vermoord. Inspecteur Maas probeert met haar team de moordenaar te ontmaskeren. Was het een gezelschapsdame belust op wraak? Of de verloren gewaande broer die andere plannen heeft met het etablissement? Of heeft de bakker er iets mee te maken?

 

2013 - Aardbijen

 

Een leuk kinderstuk over een stelletje bijen dat voor de allereerste keer de korf verlaat en daarbij meteen in een heus avontuur terechtkomt!
 

 

2013 - Alice

Alice is boos. Alice is ongelukkig. En bovenal wil Alice gerust worden gelaten. Door een domme vergissing belandt ze onbedoeld in het wondere land waar ze geconfronteerd wordt met een gigantisch knuffelkonijn, vreemde mannetjes met onduidelijke bedoelingen en vooral ook met zichzelf.

 

2013/2014 - Tierlantijntje

De kleine heks Tierlantijntje kan niet slapen. Ze probeert vanalles, maar niets lukt. Kunnen een beetje magie en haar knuffelbeesten haar uit de nood helpen of gaat het dan pas goed mis?

 

2013/2016 - Queen Cheddar

Iedereen in het land houdt van Queen Cheddar. Leve Queen Cheddar! Er is maar één probleem en daar wordt veel over geklaagd: hare koninklijke majesteit heeft stinkvoeten!

 

2014 - Ridder in een Deuk

Ridder In een Deuk is een moedig man en vooral de lolligste ridder van het land, maar zal het lachen hem niet vergaan wanneer hij het moet opnemen tegen een reeks gevaarlijke vijanden?

 

2014 - Fools


Littletown, een klein dorpje eind jaren 50. James, een ambitieuze schoolmeester, gaat de uitdaging aan om Bonnie, de dochter van de dokter, te onderwijzen. Een uitdaging die snel moeilijker blijkt dan eerst gedacht wanneer hij erachter komt dat het dorp gebukt gaat onder een vloek. Een vloek die hen berooft van elke vorm van intelligentie. De schoolmeester besluit alles in het werk te stellen om de vloek te verbreken. Maar zal dit lukken….?

 

2015 - Foetsie

Fie moet haar kamer opruimen, maar daar heeft ze geen zin in. Ze laat alles rondslingeren en gaat naar bed.  ’s Nachts weerklinkt er zachtjes muziek en verdwijnen al haar knuffels, behalve Isidora het konijn. Isidora vertelt Fien dat ze zich geen zorgen moet maken, Fie heeft immers een bijzondere gave. Door in haar droomwereld te duiken kan ze haar knuffels terugvinden. Onderweg komt ze bijzondere vrienden tegen zoals een touwtje springende draak en een guitige, sprekende kat. Een leuke kindervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

 

2015 - Miss Matras

Welke schoonheid steelt de show? Matrassenwinkel Matras Martine zit in slechte papieren. Om hier verandering in te brengen, besluit eigenares Martine om een missverkiezing te organiseren. Heel wat kandidates melden zich om de hoofdprijs en het kroontje te bemachtigen. Het wordt een chaotische wedstrijd vol intriges. En is er sabotage in het spel…? Miss Matras is een komedie ontstaan uit improvisatie, plezier en véél lachbuien.

 

2015/2016 - Perlotta

Leuke voorstelling voor alle kinderen over het heksje Perlotta dat niet durft te vliegen, maar met de hulp van haar 2 nichtjes zou dat wel eens snel kunnen veranderen.

 

2016/2017 - IIIEEE!!!

Johannes is een draak die de opdracht krijgt een prinses te beschermen. Eén probleem: Johannes is bang! Prinses Rosalie wacht op een ridder, maar het moet wel een echte zijn én hij moet alles lusten, want zij lust niets en dan kan die ridder stiekem haar bord ook leegeten.

 

2016 - Angst

Een klein, maar bont groepje mensen met o.a een rebellerende puber, een tv-kok en een dame zonder broek, trekt zich terug op een afgelegen plaats om te werken aan zichzelf. Samen met een therapeut gaan ze op zoek naar zichzelf. Of dat lukt is nog maar de vraag. En wat moet er worden gedacht van die vermiste bagage of de verdwijning van groenten uit de keuken? Zot zijn doet in ieder geval geen zeer!

 

2017 - Koninginnenhapje

De koningin van een ver afgelegen land heeft honger, heel veel honger. Het enige probleem is dat ze niets, maar dan ook niets lust. Een aantal uitzonderlijke figuren onder leiding van een voormalig piraat gaat voor haar op tocht om het lekkerste eten ter wereld te vinden. Maar waar beginnen ze? En dat nieuwe scheepsmaatje heeft toch wel een heel bijzondere hobby, of niet?

 

2017 - Er was eens...

De hele zolder van de bibliotheek staat vol dozen en er komen steeds meer boeken bij. Amélie kan haar ogen niet geloven. Wat doen al deze schatten in die rommelige donkere ruimte? Tussen de stapel vindt ze haar lievelingsboek.

 

2018/2017 - De Heksenpicknick

De heksjes Odora en Gardenia willen een picknick houden. Het is de verjaardag van Odora en Gardenia heeft een hele picknickmand vol lekkernijen bij elkaar gezocht. Odora vindt het allemaal niet zo fantastisch, ze houdt immers niet van al dat hekseneten. Wanneer er ook een prinses komt picknicken, loopt Odora het water in de mond. Gardenia snapt er niks van. Wie lust er nu geen knollenpap? Wil Odora liever een prinses verorberen? Nee, toch? Wat wil ze dan wel zo graag eten? 

 

2018 - Kwijt

Ottelien is iets kwijt, maar wat is het? Is het groot of klein? Is het rood of groen? Is het iets liefs of misschien iets gevaarlijks? Ze heeft in ieder geval hulp nodig om het te vinden.

 

2018 - In het bos

Emma en Charlotte gaan kamperen in het bos en ze nemen Beer mee. Charlotte wil graag de verjaardag van Emma vieren daar en heeft allerlei spulletjes meegenomen om er een feestje van te kunnen maken. Dan komt Ollie even langs, maar iedereen lijkt al te slapen, behalve Beer. Beer heeft het koud en wil graag met Ollie mee naar huis. Wanneer Emma en Charlotte wakker worden
kunnen ze Beer niet meer vinden. Is hij misschien ontvoerd?

 

2018 - Toy-toy! (gelijk ons vader zaliger altijd zei)

Een rustig dorpje ontwaakt stilletjes. Wat niemand verwacht gebeurt plots: Er staat iets in het midden van het dorpsplein. Waar komt het vandaan? Wie heeft het daar gezet? En vooral: waarvoor dient het???