Inschrijven jeugdwerking toneeljaar ’23-’24

Wil je inschrijven voor onze jeugdtoneelwerking? Dat kan via onderstaande link:
https://forms.gle/62rrS3brmTxvMKLD8

Na de verwerking van alle inschrijvingen krijg je van ons een bericht. Is de maximumcapaciteit bereikt, dan kom je op onze reservelijst terecht. Ook daarvan zullen we je verwittigen. Twee gratis proeflessen zijn mogelijk. Hopelijk tot snel!

Heb je interesse en ben je geboren in 2005 of eerder? Ook dan kan je meespelen. Neem gerust contact op per mail.

Meer info jeugdwerking

We starten met repeteren op zaterdag 9 september

Groep 1: geboortejaar: 2014-2012
Groep 2: geboortejaar 2011-2006
(Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, kan de groepssamenstelling lichtjes wijzigen)

De repetities zullen tweewekelijks doorgaan in Lommel. De precieze locatie is nog afhankelijk van de grootte van de groep. We komen steeds op zaterdagvoormiddag van 10u-12u samen. De groepen zullen gelijktijdig repeteren, maar in aparte lokalen. Groep 2 repeteert vanaf januari waarschijnlijk wekelijks.  

Er zijn 2 proeflessen mogelijk om te kijken of het toneelspelen en de groep iets voor jou is. Daarna bedraagt het lidgeld €55. (Voor gezinnen uit kansengroepen is een korting van 20% mogelijk, neem hiervoor contact op per mail)

De voorstellingen gaan door op 11 en 12 mei 2024. Uiteraard is het van belang dat je op deze data aanwezig kan zijn. Onze generale repetitie is waarschijnlijk op woensdag 8 mei. Het is mogelijk dat we in aanloop van de opvoering nog enkele extra repetities inplannen. We houden voor de duur ervan uiteraard rekening met het feit dat het schoolweken zijn, zodat je nog tijd hebt om je huiswerk te maken, maar we rekenen er wel op dat je dan aanwezig kan zijn.

Wil je toch graag toneelspelen, maar weet je nu al dat je niet kan op 11 en 12 mei? Laat dit dan in september al weten aan ons, dan kunnen we samen een creatieve oplossing zoeken. Na september kunnen we helaas geen wijzigingen meer aanbrengen in het script en de invulling van de rollen.

Nog vragen? Laat het ons weten via nuitblanche_9@hotmail.com

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.